Glasögonfodral

Här finner du glasögonfodral med färger och motiv. Ett fodral är en bra idé eftersom det håller dina glasögonen snygga och rena. Dessutom kan det förhindra att dina glasögon skadas av klumpiga misstag. Sedan använder sig många även av fodral för att glasögonen ska bli lättare att hålla reda på i hemmet eller på kontoret. Men hur väljer du rätt? Nedan hittar du våra modeller. Klicka dig in på respektive fodral för bättre bild.


Välja glasögonfodral efter skyddsnivå

Glasögonfodral finns i många olika utformningar. Så, hur ska man hitta rätt i djungeln av alla valmöjligheter? Till att börja med kan det vara bra att se över vilken typ av glasögon som fodralet ska användas till. Om det är ett par läsglasögon som du bara ska använda i hemmet, kanske det inte är så höga krav på att det ska tåla kraftiga stötar. Men om fodralet istället ska användas till ett par glasögon som bärs på resor eller för ett par solglasögon som ska användas på övernattningsfärder i naturen, finns såklart helt andra krav. Då är våra fodral i plåt som kan stå emot kraftiga stötar och tryck att föredra.

Olika designalternativ 

Att därefter välja glasögonfodral efter design kan vara lite svårare, inte minst på grund av betydligt fler valmöjligheter. Vill du kanske ha ett fint tryck på fodralets utsida? Eller söker du efter någonting enfärgat som inte drar uppmärksamhet till sig? Titta igenom vårt utbud och välj sedan det skydd som passar dina behov och estetiska preferenser bäst. Glöm inte bort att ditt glasögonfodral kan vara ett sätt att uttrycka vem du är eller vill vara.